Szervíz

 MÁRKAFÜGGETLEN SZERVIZ

 INGYENES Bevizsgálással

 

Amik szervizelésével Biztosan foglalkozunk :

 

                               

       Laptop                Számítógép PC           Monitor           Tablet         Mobiltelefon           Televízió TV

 

Szervizünkben gyártótól és típustól függetlenül vállaljuk minden alaplapi szintű javítást. Vállaljuk továbbá törött tápcsatlakozó, USB, LAN, csatlakozó cseréjét, valamint alaplapi zárlatok, túlfeszültség okozta meghibásodások, töltés vezérlő és töltő áramköri hibák, illetve egyéb alaplapi meghibásodások javítását. Chipset, videokártya és egyéb alaplapi vezérlő egységek, javítását, forrasztását. Tapasztalt szervizes kollégáink minden esetben alapos hiba feltárást végeznek a javítás megkezdése előtt, és előzetesen árajánlatot adnak Önnek a várható költségekről és telefonon vagy személyesen egyeztetnek a javítás költségéről.

  • Az általunk forgalmazott alkatrészek megkímélt állapotú, bontott készülékekből származnak
  • Minden esetben számlával és garancialevéllel történik az eladás
  • Minden nálunk vásárolt , használt alkatrészre  3 hónapig szóló GARANCIÁT vállalunk, amennyiben mi szereljük be

Hogyan zajlik nálunk egy laptop javítás?

1, Üzletünkben szakképzett értékesítő kollégáink felmérik a szervizre érkező laptopja lehetséges hibáit.
A bevizsgálás minden esetben Ingyenes

2, Ha a hiba azonnal javítható, akkor a helyszínen tájékoztatják a javítás vagy a csere alkatrész költségeiről. Pontos árajánlatot kap, azaz amennyit megbeszéltünk, Ön annyit fizet a végén. A bevizsgálás díj minden esetben 0 Ft!

3, Ha Ön ezt elfogadja, akkor kicserélik a kért alkatrészt az előre megbeszélt idő kiajánlásával

4, A készülék rögzítésre kerül a rendszerünkbe egy munkalappal, amelyből egy példány nálunk marad, egy példány pedig az Öné lesz.

Mennyi idő a bevizsgálás?
Alaplapi hibák esetében a bevizsgálás és a javítás együttesen nagy átlagban 2-7 munkanapot vesz igénybe. Kivételt képez ez alól: A laptop teljes tisztítása; ez szervizünkben 1 munkanap, valamint a töltő aljzat, az USB, a LAN és az audio portok cseréje. Ezek javítása általában 1 munkanapot vesz igénybe. Tisztában vagyunk vele, hogy a laptop a legtöbb ügyfelünknek fontos, ezért törekszünk a fennálló hiba mihamarabbi – de feltétlenül precíz – elhárítására.

5, Miután a szervizelés elkészült kiértesítik Önt, ha a készüléke átvehető.

6, Ha Ön soknak találja az árajánlatunkat és nem igényli a javítást, akkor a kollégák összeszerelik a készüléket és megköszönjük Önnek a bizalmat. A bevizsgálás még ebben az esetben is INGYENES!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.